diumenge, 12 de març del 2017

PENÚLTIMA ALLAU DE MICRORELATS

La realidad oculta


Un simple niño, una simple niña, cualquiera, camina por la calle, se fija en las sonrisas de las personas a su alrededor. Observa , escucha, y sobretodo siente, y siente que los ojos muestran la realidad que sus sonrisas ocultan, por primera vez. Entonces se da cuenta, que el mundo tiene una verdad, una mentira, y que las personas están llenas de falsedad, como sus sonrisas de decoración que no sirven contra unos ojos puros.

ASF

Miratges d'una ànima abatuda

Cuando estaba triste se ponía enfrente del espejo. No tenía ningún sentido porque solamente veía espejismos, no se veía tal como era. En su cabeza se inventará muchas historias, ninguna fiel a la realidad.
Sus amigos le volvieron a decir que es hermosa pero ella no les creyó. Espejismos para todos.
Se fue a su cama, ahora más triste, se tapó los defectos que el espejo le decía que tenía y se durmió hasta que las imperfecciones no inundaron su cabeza y los espejismos se fueron.
Ahora no está triste.
ASF


ENTRE MONSTRES    

Lucas era un nen especial, només ell podia veure coses que ningú més veia: eren monstres. Lucas els veia, però no els podia tocar ni parlar amb ells, als monstres els passa el mateix.

Ni els seus amics ni els seus familiars el creien a Lucas.

Un dia en el col·legi va escriure un conte on tractava com ell vivia envoltat de monstres.

Al cap d´una setmana, aquell conte va guanyar molts de premis per la seva  suposada imaginació, perquè el seguien sense creure’l.

Però un dia es va despertar i no veia cap monstre, sorprès va anar cap al col·legi i es va trobar que tot el món veia els monstres, però ell no.

TOTY
VISIÓ JAPONESA
De tant jugar a aquest joc, en contes de veure quadradets blancs i negres vaig començar a veure el tabler blanc amb un cercle vermell rodejant al rei. Que extrany, no?
Zeta
¿I LA MEVA LLENGua?
Bxfoljsdx, pxlioew, dygtjdh. -En pensaments.- Poseu-me paper ja. Que no puc parlar!
Zeta
UNA JAPONESA BONSAI
Na Ryu era una japonesa que vivia al temple de dalt de la muntanya, molt feliç.
Va tenir que quedar-se tancada durant 100 anys, ja que havia aparegut un drac enorme vermell i daurat.
Quan va aconseguir sortir d’allà tot havia canviat, menys ella que seguia igual de jove. Quan la gent del carrer la veia així vestida se’n reien. Un vell de 90 anys la va treure d’allà i se la va endur a casa seva. Li va explicar el que havia canviat i li va ensenyar les coses noves.
Després d’uns dies ja havia envellit i es va convertir en bonsai preciós.
CHIUAKA
SOLES A CASA
Com tots els dies, les meves germanes i jo esperam que la família que viu a casa s’en vagi per a poder relaxar-nos i parlar entre nosaltres, ja que quan estan a casa només som les simples joguines d’una nena.      
    -TTD
NO SEMPRE LES COSES SURTEN COM TU VULGUIS
Fa un temps, una dona al carrer em va dir, que perseguir els meus somnis. Per això estic aquí, enmig del carrer demostrant-li a tota la gent el meu art a la música. El que no sabia es que la policia m’agafaria per fer una cosa il·legal.
 -TTD
JAPÓ I EL DRAGÓ
Quan les tres japoneses el varen veure es varen quedar espantades. Però com elles eren lluitadores professionals de Kàrate varen derrotar al dragó. Llavors tot Japó va donar-lis l’enhorabona.
Pircel

ÀNEC TRUMP
Ell va entrar a la presó perquè era mala persona, masclísta i racísta. Tractava a la gent de color i a la seva dona malament, Els tractava així perquè en veritat era homosexual i per això es feia passar per un masclísta, per ocultar-ho, i racísta perquè duia un vestit de persona blanca i no li agradava ser de color amb cabells daurats. I al final, va anar a la presó per amagar el que és.
Pircel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada