Racó de famílies

Què us agradaria trobar a la biblioteca del centre?
  1. Llibres sobre l'adolescència?
  2. Guies d'estudis?
  3. Xerrades per a pares?
  4. ...?
Aquí inclourem el que se'ns acudeixi específic per a famílies, però sens dubte sou vosaltres qui millor sabeu què voleu. A través del vostres fills, a través dels tutors, a través de l'APIMA, o escrivint al correu electrònic de la biblioteca ( iesalbadomina@gmail.com  ) podeu fer els vostres suggeriments.

SEXTING  
Que els nostres fills ho vegin!


L'ADOLESCÈNCIA Quierele cuando menos lo merezca, que será cuando más lo necesite
Quiérele, cuando te grite y no quiera saber de ti, Cuando su mundo se derrumbe y crea que tú eres la causa, no te rindas, todo pasa.Recuerda que a su edad tú también cuestionabas todoy no querías pautas o reglas de ningún modo....
Posted by Hirukide on dimarts, 27 / octubre / 2015

Edat mínima per obrir perfils en xarxes socials 

Lectures per a 1r cicle (22-XII-2014)

No hauria d'haver vacances sense un llibre, i molt menys les de Nadal. En aquesta pàgina n'hi ha un llistat on, sens dubte, trobareu un bon regal de Reis.Necessito un mòbil!

“Pel cumple em podríeu regalar un Smartphone”, “Pares, necessito un mòbil”, “Si hagués tingut telèfon, t’hauria pogut avisar”… Quantes vegades hem sentit aquestes o d’altres variants entorn al telèfon mòbil? 
Així comença un interessantíssim article escrit per na Bàrbara Munar, una excel·lent periodista i antiga alumna d'aquest centre. Entrau aquí i continueu llegint.


Les xarxes socials

Sens dubte les xarxes socials constitueixen una de les activitats en què els joves passen més temps. Això molt sovint preocupa a les famlíes, ja que són llocs no exempts de perills i riscos.
Imatge de Francisco José Martínez Adrados
En aquest enllaç podem trobar pàgines interessants que ens ajudaran a fer dels joves uns ciberciutadans conscients i responsables en l'ús d'Internet.

I si el tema us interessa, entrau aquí per navegar en família.

La lectura d'aquest article sobre l'experiència de l'AMPA del Institut Bellvitge amb les xarxes socials és molt suggerent.PROTEGIR-SE EN LA XARXA

Avui, dia 12 de desembre de 2012 he trobat al bloc de Marcelino Madrigal el següent article: "10 consejos para explicar a tus hijos pequeños cómo protegerse en la red". Us recomano la seva lectura, així com el visionat del petit vídeo de 2 minuts que l'acompanya.LOS RAPEROS SUPERAN A SHAKESPEARE EN RIQUEZA VERBAL

Si eres de esos padres que creen que su hijo debería leer más en vez de escuchar hip hop (y que así sería más listo) quizá estés equivocado. Sigue leyendo
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada