divendres, 10 de març de 2017

ALLAU DE MICRORELATS VII

ÀNEC DONALD

Al ànec Donald no li agradava gens la gent. No era gens sociable, era molt avorrit i no tenia cap passió ni interès en la vida, fins que un dia, va començar a tocar la trompeta. A ell li encantava encara que que ho feia fatal i ell pensava que era un expert. El que ell no sabia era que estava torturant a la gent de la ciutat amb el soroll horrible que produïa.

Els ciutadans, ja farts varen intentar trobar una solució, però clar, no tenien dret a prohibir-li tocar l’instrument, així que, com no podien seguir suportant aquell soroll, varen decidir canviar la ciutat de lloc de lloc. Així que, així ho varen fer. Cada un va agafar la seva casa i varen partir a la nit.

Al matí següent, quan l’ànec Donald es va donar compte que no hi havia ningú a la ciutat va donar per finalitzada la missió i va poder viure tranquil.
Capitán América

ELS SOUS NO ET DONEN LA FELICITAT

Hi havia una vegada una japonesa que feia molt bé el shushi,en un restaurant que ere molt vell.Un dia, un al·lot que tenia un restáurant malt popular enla ciutat, va anar allí a menjar sushi. Va veure que estava molt bo i li va preguntar a l’amo qui feia aquell shushi tant bo de menjar. La japonesa el dia següent ja tenia un  nou treball. Es va fer famosa. Llavors també va ser rica. Peró es va donar compte que tenir molts de sous no li dona feliç, el que realment li fa feliç era traballar en el que li agradava.
Topakika


UNA LLIBRETA COM A MENT

Això era i no era,  un nin que es va trobar sols en la seva casa, se’l va ocorre anar a per un llibre, però va voler un llibre d’acció, i també s’el va ocorre agafar una llibreta per posar tot el que el trasmitia aquell llibre per ell. El llibre no li va agradar molt, deia que era d’un monstres que eren practicament de videojocs, però també el va escriure a la llibreta que tenia i al posar-la seva ‘critica’ i més bé el que li semblava.

Després va veure tot el que va escriure en la llibreta i va fer un dibuix molt molt gran amb tot el que veia la seva ment.  

Siben


AMIGUES FINS LA MORT?

Tot comença a Tokio, on tres boixes són acusades per la desaparició de la seva amiga, Natsuki.
Aquesta, va desapareixer la nit del 15 de juny quan estava de festa amb les seves amigues.
Quan na Natsuki duia  un mes desapareguda, poc a poc, setmana a setmana, les seves amigues varen anar desapareiguent misteriosament…

SHERLOK HOLMES

EL CONCERT

Un ànec que es diu Donald, va anar a un concert de òpera. Quan va arribar al concert, va veure que hi havia molta gent y no es trobava ningún lloc per aseure, però per sort va trobar un pero estava al mig de tots. Hores desprès en ànec donald se estava aburrint molt y es va treure una trompeta y va començar a fer soroll y uns homes li varen llevar a la policia y es va ser encarcelat.


                                                                                                                                K.R.

L'OFENSA

Hi havia una vegada tres japoneses molt boniques. Un dia varen anar al temple y es varen enamorar d’un sensei. Després d’una setmana van tornar al temple i varen veure al sensei amb una noia. El sensei va anunciar el seu matrimoni amb la noia. Les japoneses que el volien es varen sentir molt ofeses i varen jurar que no el deixaria ser feliç mai.

                   Elocin Tinif i Yabu Ramo.

DEMOCRÀCIA


A l’ànec Donald  li varen fer una pallissa per estar tocant la trompeta.Va anar a buscar al seus amics per explicar-li tot el que havia passat. Tot els seus amics i ell varen anar a pigar als dolents.La policia va arribar i va detindré a l’ànec Donald.

AVG
LES NOIES
Un dia a Xina  unes noies varen sortir a donar una volta. Varen jugar a la taula d’escacs i molt més jocs però es varen adonar que ja era molt tard. Els seus pares estaven preocupats i les varen cridar al mòbil però no tenien bateria .Així que varen anar a casa  sanes i salves.

AVG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada