dijous, 15 de gener de 2015

Us recomano "Marina"

Amb una mica de retard us adjuntem els comentaris que companys de 4t d'ESO ens han enviat.

En Nico Romero :
Sí, el recomano, però solament pels que són capaços de llegir un llibre sencer. 

Aquest llibre és molt interessant per aquelles persones que l´agradin els llibres de pors i de intriga.
Aquest llibre és d´un autor molt famós que es diu Carlos Ruiz Zafon, que tambè, apart d´aquest llibre que esta molt bé, n´hi ha mès d´aquest autor com per exemple: El Príncipe de la Niebla, La sombra del viento, etc.

Per a na Nathalie Sidayen:
Jo, sincerament si que el recomanaria.......
Per què?
Perquè a mi el llibre si que és cert que al principi no m'agradava, perquè era molt avorrit, però al llarg del temps que el vas llegint veuràs com a poquet a poquet et va agradant.
A més a més , si que el recomane per a la gent a qui li agrada llegir històries de por i sobretot de misteri, ja que aquest llibre va d'això.

Carlos Duque diu:
Sincerament, el llibre m'ha agradat molt, ha sabut engrescar-me fins el final amb la intriga. Personalment, sempre m'han agradat els llibres de Carlos Ruiz Zafón. Principalment "el principe de la niebla".
Aquest llibre el recomanaria tant a joves com a adults, ja que te una història que et cautiva fins el final.

També n'Ivan Ramon ens el recomana:
Jo recomane aquest llibre per a la gent a qui li agradin els llibres de terror, perquè té molta intriga i situacions de molta por, però a jo se m'ha fet una mica llarg a l'hora de llegir-lo. Però el recomanc a tota la gent.

I per últim un anònim:
Hola companys. Sóc un estudiant de 4t d'ESO. M'agradaria llevar-vos un moment de la vostra vida, deixeu d'interactuar amb els vostres aparells electrònics, siguin quins siguin.

Vull que mireu al vostre voltant, que us doneu compte que el coneixement és important i el temps or.

La veritat és que la humanitat està cada vegada més malalta.

Aquest llibre que us recoman, us farà entendre que amb només una paraula és posible donar-li la volta a qualsevol cosa, la forma de vida, la manera de veure les coses i de fer-les.

Us recomano Marina, un llibre del autor Carlos Ruiz Zafón. Vull fer-vos entendre que la tecnologia esta treballant per nosaltres encara que de vegades ens superi, podem donar més de nosaltres.

Aprofitem per recordar que cal signar els comentaris, perquè ens agrada molt saber qui sou i us volem agrair personalment la vostra col·laboració en aquest bloc, que és el vostre, el nostre, el de tota la comunitat de l'IES sa Blanca Dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada