divendres, 27 d’abril del 2012

DIA DEL CENTRE

Avui celebrem el dia del centre. Com sempre, hi ha moltíssimes activitats: una gimkana, concursos, proves esportives, tallers de tot tipus (confecció de sargantanes amb boletes de colors, de punts de llibres, de xapes i imans, de roses, de clavers amb fulles, de sabó, i més) lliuraments de premis, parada de llibres, concerts d'alumnes i de professors, etc. 

I com participem des de la biblioteca? En primer lloc, hem fet una exposició titolada "Cinema i Literatura" (no cal explicar-ne més, no?) de la qual teniu més informació en una entrada anterior; i en segon lloc, col·laborem amb la Gimkana amb una prova consistent a localitzar un llibre a partir de la informació del teixell i de la CDU.

Esperem passar-nos-ho requetebé! A més estem contentíssims i emocionats perquè els nostres alumnes de 4t han passat a la final del concurs Eivissàpiens. Des d'aquí els animem a superar la darrera fase.

BON DIA DEL CENTRE a tota la comunitat educativa i als nostres futurs alumnes, el de 6è de primària, que avui estan convidats a compartir amb nosaltres aquest dia tan especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada