dimarts, 24 de novembre del 2015

"El universo en una taza de café" i més

A l'entrada anterior anunciàvem les novetats que havien arribat a la biblioteca entre les quals està El universo en una taza de café de Jordi Pereira. 

En Jordi Pereira va néixer a Eivissa l'any 1990 i és graduat en Engenyeria Mecànica per la Universitat Politècnica de Catalunya. El seu interés per la ciència el va dur a obrir un bloc, Ciencia de sofá, amb el qual ha aconseguit arribar a la final del premis Bitàcora l'any 2013. Us recomanam visitar-lo perquè allí trobareu articles, breus i en llenguatge planer,  sobre temes tan interessants com ara: la vida extraterrestre, l'exposició del cos humà al buit sense vestit espacial, els calamars gegants, la cara oculta dels dofins, per què són tan fortes les formigues, volcans extraterrestres, la serp del faraó, fenòmens paranormals i un llarg etc d'allò més atraient. 

De tot això ens parlarà aquí, a la biblioteca de l'institut, el dia 21 de desembre. Però el podeu conèixer abans en aquest vídeo promocional  del seu llibre El universo en una taza de café.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada