dijous, 20 de març de 2014

Recomanacions d'alumnes

Abans d'iniciar les lectures del tercer trimestre, alguns alumnes del centre ens han fet arribar les seves opinions sobre els llibres de la segona avaluació. Això és el que pensen:


Florentina Dumitrescu, sobre Mitos del mundo clásico:

"El recomano perquè  pens que és un llibre molt entretingut, interessant i divertit. És un llibre que et dóna possibilitats de tenir una ment mes oberta amb tot el que és mitologia."

 Del mateix llibre n'Andrea Zamora opina:
"En mi opinión Mitos del mundo clásico es un gran libro y muy divertido, ya que se encuentran diversas historias de diferentes estilos como aventureras, románticas, de venganza.. Son fáciles de entender y muy interesantes ya que muchas de ellas te explican de manera mitológica el significado que atribuimos actualmente a según que objetos o expresiones. Sin duda animo a que todo el mundo lo lea. disfrute y aprenda mucho sobre la mitología que es una buena parte de nosotros!!!"

De Pídeme la luna diu en Lucio Agustín Muñoz:
"El recomano perque aquest llibre es d'amor pero no es tan feixut com altres."

Carlos Duque, sobre El príncipe de la niebla
"Me agrada molt perquè la historia te molt de misteri i te moltes parts de por. La recomano per als qui lis agradi molt els llibres de por"

Per a Génesis Chalen Briones Julia y la mujer desvanecida
 "Es una novel·la molt interessant, es de misteri i de suspens"
 
Liliana Báez sobre Mor una vida, es trenca un amor:
"Es tracta d'una història d'amor molt bonic, on dos persones lluiten contra totes les barreres, al final es queden junts i hi ha un següent llibre que segueix la història es diu: "només la mar ens parlarà d'amor" que és del mateix autor."

De La sima del diablo diu Jorge Luís Escobar:
"El recoman perquè enganxa molt."


Per concloure, na Marla Toro parla de Bel: amor más allá de la muerte:
"Es un libro muy conmovedor de una historia que demuestra la fuerza del verdadero cariño."Gràcies per col·laborar amb la biblioteca amb les vostre recomanacions. Esperem les pròximes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada