dilluns, 5 de novembre del 2018

Activitats terrorífico-literàries i més

El passat 31 d'octubre el nostre centre es va omplir d'activitats relacionades amb el dia de Tots Sants, com ja vau veure a l'entrada anterior: fotomontatge terrorífic, exposició a la biblioteca i paradeta amb relats per portar-se'n. Però la major part de les activitats es va a dur a terme dins les aules, al corredor i al gimnàs:
  1. Els alumnes de Teresa Ballesteros van llegir un conte de terror que dies abans havien escrit i il·lustrat.
  2. A la classe de Núria Tomàs també van llegir contes que els propis alumnes havien creat dins un ambient ad hoc: finestres tancades, espelmes enceses i "palo santo".
  3. Amb Rosanna Garrido els joves van elaborar uns cal·ligrames realment esgarrifosos i de gran qualitat.
  4. El gimnàs, amb una coreografia del tema "Thriller", es va omplir de zombis ballarins durant les hores d'Educació Física de Carolina Torres i Ferran Risent.
  5. Les professores de llatí, Beatriz Pérez i Virgínia Gómez, amb l'ajuda de Xavi Francès, van organitzar una gimkana a través de l'Hades en la qual no van faltar proves dignes dels herois més agosarats.
  6. L'alumnat del projecte "Canvia la història" de Mercè Pellicer va adaptar al gènere teatral i representar uns microrelats de terror; podien canviar, llevar, afegir tot el que volguessin, però mantenint l'essencia de l'original.
  7. L'alumnat de PALIC va realitzar amb l'ajuda de la seva professora, Maria Josep Belenguer, uns quants mots encreuats sobre les tradicions pròpies d'aquesta data.
  8. Els canvis de classe van estar animats amb música que posava els pèls de punta gràcies a Pere Prieto i Xavi Castillón.
I encara falten moltes més activitats que estem recopilant per a pròximes entrades al bloc. Un any més hem aconseguit entre tots tenir un dia espaventós.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada