dimecres, 27 de novembre del 2019

Paradís damunt la muntanya





M'agraden molt els paisatges urbans, tal que ahir, mentre passejava per un puig darrere Ca n’Escandell, on visc, vaig trobar un petit mirador.


Hi tenia un paisatge digne de contemplar, el qual no enganyava ni a la vista ni al mirall. Aquestes vistes eren la representació de la ciutat, que pareixia l'esquitxada d'una taca de pintura a la taula; un gran i irregular nucli envoltat de petites concentracions, per tot.


Es podia veure la frondosa i molesta ciutat i el tranquil passeig marítim, ambdos envoltats per Ses Feixes. I al fons, a la dreta, es podia veure l'agitada costa turística (Figueretes i Platja d'en Bossa). És clar que el soroll d'aquestes dues concentracions no arribava fins on hi era, ja que era una zona molt elevada i força allunyada de la ciutat d'Eivissa.


Breument, era un lloc tranquil, on quasi mai no passa ningú. Qualsevol dia  podies anar allà a contemplar el paisatge, i estar així una estona, o fins i tot una tarda completa! No hi ha cap seient, per tant si vols descansar una mica, pots estirar-te al pendent, mirant al cel.


Si qualsevol dia tens un cap de setmana lliure, tracta d'anar alguna vegada, a la nit. És la millor hora per anar-hi, ja que contemples les estrelles i tal. Però el millor dia és a l'estiu, a les festes del poble, el 8 d'agost a mitjanit, quan llencen focs artificials per Sant Ciríac.



Eduard Orellana Aliagas(4t ESO A)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada